VAIHTOEHTO PERINTEISELLE REKRYTOINNILLE

NEXT REKRYTOINTIPALVELU

Yrittäjäksi siirtyvien asiantuntijoiden joukko on kasvanut. Organisaatioille tämä yrittäjyystrendi tarkoittaa aiempaa joustavampaa mahdollisuutta hankkia resursseja.

Rekrytointi voidaan nyt kohdentaa yrittäjänä tai sivutoimisina yrittäjänä toimiviin. Malli sopii erityisen hyvin esimerkiksi erityisiin osaamistarpeisiin, projekteihin, osa-aikaisuuksiin, määräaikaisuuksiin ja myös pirstaleisempaan osaamistarpeeseen.

Mikäli rekrytoinnilla halutaan tavoittaa koko tekijäpotentiaali tai hakuilmoituksen halutaan houkuttelevan yrittäjähenkistä hakijakuntaa, voi rekrytoinnin kohdentaa samaan aikaan sekä työnhakijoille että yrittäjämäisesti toimiville.

Autamme löytämään osaajatarpeisiin parhaat tekijät, työnteon mallista riippumatta.

bg-01

nEXTin rekrytointipalvelu toimii kuten perinteinen rekrytointiprosessi.

Työsuhteen sijaan lopputuloksena voi kuitenkin olla myös toimeksianto yrittäjälle.

Esimerkki:

1. Toimeksiannon muotoilu

nEXT hoitaa tehtäväksi annettavan työn tai roolin osaamisten ja vaativuuden arvioinnin sekä yrittäjälle annettavan toimeksiannon muotoilun.

2. haku

Kartoitamme soveltuvimmat yrittäjät tavoittavat hakukanavat. Teemme itsenäisten yrittäjien suorahakuja ja/tai kartoitamme välittäjät.

3. Kontaktit

Hoidamme alkuhaastattelut ja yhteydenpidon yrittäjien suuntaan. Esikarsinnan jälkeen esittelemme soveltuvimmat ehdokkaat.

4. Valinta

Sparraamme valinnoissa. Toimeksiantajana ja/tai työnantajana teette lopullisen valinnan.

5. sopimus

Toimeksiantajana teette yrittäjän kanssa suoraan toimeksiantosopimuksen työn sisällöstä, ehdoista ja käytännön asioista. nEXT ei jää toimeksiantoon sopijaosapuoleksi.

VAIHTOEHTO PERINTEISELLE REKRYTOINNILLE

HYÖDYT NEXTIN REKRYTOINTIPALVELUSTA

Haluatko kuulla lisää tai nousiko kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä! Autamme mielellämme ja kysyminen ei vielä sido mihinkään.