Miksi nEXT?

Olemme erikoistuneet ulkoisen resursoinnin teemoihin

nEXTin osaaminen rakentuu ainutlaatuisesta liiketoiminnan kehittämisen, henkilöstöjohtamisen ja projektijohtamisen synteesistä. Siksi työskentelemme sujuvasti organisaation eri toimintojen sillanrakentajana. Oman työhistoriamme vuoksi meillä on ymmärrystä pöydän molemmilta puolilta – sekä osaamista hankkivista organisaatioista että osaamistaan tarjoavina asiantuntijayrittäjinä. 

Visiommemukaan monimuotoinen resursointi on tulevaisuudessa valtavirtaa. Yritykset oppivat kanssamme uudistamaan tehtävien organisointiaan jo nyt. Keskiössä on oltava osaamistarpeet, ei työn tekemisen muoto.  Rakennamme työelämän tulevaisuutta  – pala kerrallaan. 

Asiantuntijat

Tukenanne ulkoisen resursoinnin suunnittelussa.

Aino Pennanen

ulkoisen resursoinnin asiantuntija

Yritysten välisestä yhteistyöstä ja joustavista organisaatioista inspiroitunut liiketoiminnan kehittäjä. Yli 20 vuoden kokemus projekteista ja kehittämisen johtamisesta. Yrittäjä ja KTM.

aino.pennanen(at)nextorg.fi
p. 050 558 5859

Virva Suikkanen

ulkoisen resursoinnin asiantuntija

Työelämän muutoksesta ja työn tulevaisuudesta kiinnostunut HR:n uudistaja. Yli 20 vuoden kokemus HR:n ja rekrytoinnin johtamisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Yrittäjä ja VTM.

virva.suikkanen(at)nextorg.fi
p. 050 368 8757

HALUATKO KUULLA LISÄÄ tAI NOUSIKO KYSYMYKSIÄ?

Ota rohkeasti yhteyttä!
Vastaamme mielellämme ja kysyminen ei vielä sido mihinkään.