Asiantuntija kehittämiseen

Konsultoivaa projektin johtamista

Resursoinnin uudistaminen on organisaatioille monella tapaa mahdollisuus. Työsuhteisten työntekijöiden osaamista voidaan täydentää yrittäjäpohjaisesti toimivilla tekijöillä.

Extended Workforce Managementin kehittäminen edellyttää joitakin muutoksia organisaation toimintamalleihin ja resurssien johtamiseen. Muutoksessa huomioitavia sisäisiä sidosryhmiä voi olla useita. Kehittämisen projektointi on tehokkain tapa viedä muutosta eteenpäin. 

Nextin konsultoiva Extended Workforce -projektipäällikkö varmistaa, että  kehittäminen suunnitellaan ja toteutetaan hallitusti.

Mallia maailmalta

Maailmalla ulkoisen resursoinnin kokonaisuutta organisaatioissa koordinoi Extended Workforce Manager

Uusi rooli ja vastuualue on syntynyt tarpeesta paremmin hyödyntää ulkoisia resursseja ja johtaa niitä Total Talent Managementin -periaatteiden mukaisesti. 

Sopivaa vastuuhenkilöä ei välttämättä löydy heti ja vastuiden jakautuminen organisaatiossa vaatii kirkastamista. Tämä voi hidastaa ulkoisen resursoinnin hyödyntämistä liiketoiminnassa.

Extended workforce -kehittämisellä saavutetaan

bg-01

Missiomme

 Suomalaisiin organisaatioihin lisää Extended workforce – AJATTELUA

Extended workforce -kehittäminen mahdollistaa uusien resursoinnin mallien hyödyntämisen ja ohjaa  orkestrointia työsuhteisten ja ei-työsuhteisten resurssien kokonaisuudessa. 

01

Strategia ja suunnittelu
mallit ja periaatteet

02

03

arjen käytännöt

Näkemystä ja käytännön tukea muutokseen

Kun organisaatiossa on tunnistettu kehittämisen tarpeita, mutta työlle ei löydy edistäjää, me nEXTillä voimme olla avuksi. Koordinoimme konsultoivalla otteella ulkoisen resursoinnin kehittämisprojekteja. 

Tuomme resursoinnin näkökulmaa strategiaprosessiin, autamme rakentamaan sisäisiä toimintamalleja ja saattamaan ne osaksi arkea. Luotsaamme ja tuemme erilaisia muutosprojekteja. 

Voimme myös rakentaa ja konkretisoida Extended Workforce Managerin roolia organisaatiossanne. Tämän siirtymävaiheen jälkeen toimenkuva on helpompi resursoida sisäisesti.

Koordinointia ja kehittämistä

KONSULTOIVAA PROJEKTIJOHTAMISTA

Haluatko kuulla lisää tai nousiko kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä! Autamme mielellämme ja kysyminen ei vielä sido mihinkään.