Osaamista täsmätarpeisiin

Hankinnan tuki

Yrittäjäksi siirtyvien asiantuntijoiden joukko on kasvanut, ja kehitys voimistuu koko ajan. Organisaatioille tämä muutostrendi tarkoittaa aiempaa parempaa mahdollisuutta hankkia osaamista palveluna ja mahdollisuutta nopeaan ja skaalautuvaan resursointiin. Pirstaleiseenkin osaamistarpeeseen löytyy nyt ratkaisuja.

Tavoitelähtöisesti suunniteltu ja rakennettu asiantuntijaverkosto voidaankin nähdä investointina riskien- ja muutoksenhallintaan. Se toimii organisaation joustavana luottotukena erilaisissa tilanteissa.

Ulkoista resurssiverkostoa on helppo täydentää,
vaikka pala kerrallaan.

Autamme löytämään tehtäviin parhaat tekijät.

bg-01

Hankinnan apu on kuin rekrytointiprosessi, mutta työsuhteen sijasta lopputuloksena syntyy joustava toimeksianto.

Esimerkki hankkinan tuesta

1. Toimeksiannon muotoilu

nEXT hoitaa tehtäväksi annettavan roolin ja/tai työn osaamisten ja vaativuuden arvioinnin sekä yrittäjälle annettavan toimeksiannon muotoilun.

2. Osaajien hakeminen

Kartoitamme soveltuvimmat hakukanavat: teemme itsenäisten yrittäjien suorahakuja Vapaat Agentit -palvelusta ja/tai kartoitamme välittäjät.

3. Kontaktit

Hoidamme alkuhaastattelut, referenssikyselyt sekä yhteydenpidon palveluntarjoajien suuntaan. Esikarsinnan jälkeen esittelemme soveltuvimmat yrittäjäehdokkaat.

4. Valinta

Sparraamme valinnoissa. Toimeksiantajana teette lopullisen valinnan.

5. sopimus

Toimeksiantajana teette yrittäjän tai palveluntarjoajan kanssa suoraan sopimuksen työn sisällöstä, ehdoista ja käytännön asioista. nEXT ei jää toimeksiantoon sopijaosapuoleksi.

HANKINNAN TUKI

AUTAMME LÖYTÄMÄÄN PARHAAT yrittäjät

Haluatko kuulla lisää tai nousiko kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä! Autamme mielellämme ja kysyminen ei vielä sido mihinkään.